Untitled
29 jan 2016
week 217: 21 t/m 27 januari

Op 21 januari heeft Mark Bas weer naar school gebracht. Laura en ik hebben hem weer opgehaald. Na school zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Die kwamen vandaag thuis van een midweek weg. Tante Maartje en Eline waren er ook en later kwam ook oom Tom nog. Na het avondeten kwam opa Van Mierlo. Laura en Bas hebben nog heel fijn samen gespeeld met de klei die Laura gekregen had. Het waren 8 mooie, felle kleurtjes, maar na een half uurtje was het één grote bruine massa (maar ze hebben wel veel plezier gehad ).
We zijn op 22 januari na school met een aantal moeders van de organisatie van Kinderspel Houtenhoek met hun kinderen bij Jan Linders geweest om de cheque van 2015 op te halen. Bas, Laura en de andere kinderen gingen samen met de manager op de foto en kregen allemaal een zakje snoep en chips.
Op 23 januari kwamen tante Willeke, oom Teun, Amy en Mila op bezoek. Bas, Amy en Laura hebben fijn samen gepuzzeld en gekleid. Bas liet zijn fotoboek aan Amy zien en was enthousiast bij alle foto’s aan het vertellen wat en wie er op stonden. Ook heeft Bas Amy nog zijn en Laura’s slaapkamer laten zien. ’s Middags zijn we naar de verjaardag van Esther Peters geweest. Bas heeft heel lief gespeeld met het speelgoed van Ruben. Na het avondeten hebben Bas en Laura de hele badkamer weer blank gezet toen ze in bad aan het spelen waren.
Het was open dag op de Tijl Uilenspiegel op 24 januari. Bas keek er al heel lang naar uit om “zijn” school aan de opa’s en oma’s te laten zien. Met zijn allen zijn we gaan kijken op de Peuterspeelzaal van Laura, in de klas van Bas en de rest van de school en Bas en Laura hebben zich nog mooi laten schminken. Daarna hebben we met zijn allen koffie gedronken bij ons thuis. ’s Avonds zijn we met zijn viertjes gaan eten bij de Snackbar. Mark heeft Bas en Laura nog mee in bed gelegd, en daarna is hij vertrokken voor zijn eerste cursusweek in Oegstgeest. Vrijdagavond komt hij pas weer thuis. Bas is ’s nachts maar liefst 5 x wakker geworden.
Bas had op 25 januari vrij van school. ’s Morgens zijn we een stukje gaan wandelen en hebben we de eendjes gevoerd. ’s Middags zijn we samen met Fanny, Jessie (die zit bij Bas in de klas) en Noud (die zit bij Laura in de groep) naar het bos geweest. We hebben een stuk door het bos gewandeld en daarna zijn we nog naar de Kinderboerderij bij het Rijtven geweest. Toen we weer thuis waren, hebben we fijn even met Mark kunnen bellen. Na het eten heb ik samen met Bas een spoorlijn van de Duplo gelegd, en daarna wilde hij naar bed. ’s Nachts heeft hij gelukkig lekker doorgeslapen.
Op 26 januari waren, toen ik Laura mocht gaan halen, de peuters en de kleuters samen buiten aan het spelen. Mooi om te zien dat Bas zijn zusje dan goed in de gaten houdt ;-). We zijn ’s middags na school bij Lieke, Julian en Sophie op bezoek geweest. De kindjes hebben fijn gespeeld. Daarna zijn Bas, Laura en ik gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan eten en hebben we nog even met Mark gebeld.
We zijn op 27 januari na school bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook. Bas en Eline hebben heel fijn gespeeld. Het was erg gezellig en we zijn een hele tijd gebleven. Toen we weer thuis waren, hebben Bas en Laura gezellig samen zitten knutselen voor de verjaardag van oma Van Mierlo.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative